Heb je een event, congres of bijeenkomst?

Voor, tijdens en na een evenement gebeurt er zoveel, uiteraard is alles goed gepland en getimed maar op social media is dit niet bij te houden. Of er gebeurt juist (te) weinig op social media…

Wij hebben ruime ervaring in het verslag doen van jouw evenement op jouw social media kanalen. Of dit nu d.m.v. korte heldere tweets is, of sprekende foto’s op Instagram of juist een langer videootje op Youtube of Facebook. Het event daarmee ben jij bezig, het online zetten doen wij!

De Groene Kaap opening

Daarbij komt dat het handig kan zijn om één en ander online te monitoren, misschien kunnen sommige mensen jouw adres niet vinden, sturen mensen felicitaties, maken zij een mooie foto te mooi is om te delen of vragen zij iets via Twitter n.a.v. een presentatie. Wij monitoren en helpen de bezoekers verder op weg. Dit bespreken wij uiteraard goed met jou vooraf zodat jij precies weet wat wij zeggen namens jou of jouw event.

Het is bovendien goed om de ’thuisblijvers’ of mensen die echt niet konden komen te voorzien van een heus ‘live’ verslag, dit is echt van toegevoegde waarde, zo sluit je niemand uit en voelen deze mensen zich ook echt ter plekke aanwezig.

Wij werken samen met een video bedrijf die met een hele mooie video een verslag maakt van de dag / avond, en zo in een iets langere video een mooi beeld geeft van wat er tijdens jouw bijeenkomst allemaal is gebeurd. Zij kunnen deze video zelfs live monteren zodat je al aan het einde van jouw event deze video kan tonen en/of delen. Dit is echt bijzonder!

Breakout

Ervaring leert ons dat je met deze dienst echt mensen getuige laat zijn van jouw evenement en zo hen verder aan jouw merk, campagne of bedrijf bindt.

Het is een fantastisch middel om jouw congres te verrijken!