Eigenlijk het startpunt van alle opdrachten. Samen met jou duiken we in jouw branche, doelstellingen, doelgroep(en) en mogelijkheden, dit vertalen wij naar een online strategie ook wel online marketing plan.

Wat valt er onder strategie?

Bij Donia Media is strategie essentieel omdat zonder goed research en onderbouwd plan het vaak richtingsloos werken is. Dat is zonde van onze tijd en jouw geld. Daarom starten wij hiermee.

Aan het woord: “strategie” hangt natuurlijk veel gewicht en het kan wat intimiderend overkomen als wij zeggen hiermee te willen starten. Wij kunnen deze fase zelf invullen met jou, soms is er al een uitgebreid ondernemersplan, visiedocumenten, marketingplan, etc. Een online marketing en/of social media plan kan natuurlijk gemakkelijk gebasseerd worden op deze stukken, wij hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Tijdens een sessie kunnen we met jou en eventueel team heel gericht te werk gaan om de bestaande ideeën, strategieën, data en kennis op tafel te krijgen en deze zo te bekijken dat we overhouden wat online van waarde is of kan zijn. Dit dus met of zonder ondersteuning van bestaande documenten.

Brainstormsessies.

De laatste tijd krijgen wij ook veel verzoeken om eens te brainstormen met vertrekpunt: de huidige situatie en ons te richten op wat er mogelijk is. Hier zitten wij dan aan tafel met de insteek om goed te luisteren en gerichte vragen te stellen om vervolgens vanuit onze kennis en ervaring een bijdrage te leveren in het grotere geheel.

Hier komen vaak hele interessante zaken aan het licht, goede concepten die al heel lang op de plank liggen en wachten om opgestart te worden of juist operationele zaken die maar eindeloos herhaald worden zonder dat iemand nog weet waarom dit gebeurt. Deze sessies zijn altijd zeer waardevol voor de verdere verloop van een traject, bovendien kan iedereen zijn zegje doen en ook creatief of met een hele andere kijk op de zaak een bijdrage leveren.