Online & social media marketing op basis van een campagne of projectmatig kun je heel gericht resultaten bereiken. Soms zal dit op basis van een periode zijn, soms t.a.v. een bepaalde doelgroep, een lancering van een merk, product of dienst of … <vul hier jouw campagne doelstelling in> …

Wij werkten aan vele campagnes mee: commerciele campagnes met als doel o.a.: kavels, woningen of bungalows verkopen, voor opdrachtgevers als: VolkerWessels Vastgoed, Giesbers Rotterdam en Stebru. Ook bewustwording campagnes als: Duurzamer wonen voor de gemeente Den Haag, Rotterdam en Haaglanden zijn mooie campagnes om aan te werken.

Belangrijke zaken voor online campagnes.

Campagnes bedenken, opzetten, online plaatsen en monitoren vinden wij ontzettend tof om te doen. Er wordt behoorlijk wat van onze creativiteit gevraagd, naast onze kennis, kunde en ervaring natuurlijk. Daarnaast is een belangrijk onderdeel ook het samenwerken tussen jou en Donia Media. Dit samenwerken daar zijn wij echte kampioenen in, wij weten namelijk heel goed dat jij jouw business hebt én wij de onze. Het zoeken is naar een goede, duidelijke en werkbare balans is hier een sleutelfactor in.

Naast een goede ondersteunende content strategie, planning en community management is het opmaken van advertenties en/of berichten om te promoten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube etc. heel belangrijk. De tekst, foto/plaatje/video, call to action en landingspagina moeten perfect op elkaar aansluiten en samensmelten tot één. Alleen dan ‘voelt’ een potentiële klant, koper, opdrachtgever of lead zich in goede en vertrouwde handen. Ga dit maar voor jezelf na, als iets online niet goed of betrouwbaar voelt klik je weg.

Wij zijn een op en top social media bureau en blijven ook in ons vakgebied maar soms is het ook nodig om een supportende Adwords campagne ernaast mee te laten draaien. Hier hebben we inmiddels ook al jaren ervaring in.

Voor een concreet voorbeeld van een social media campagne die wij gedaan hebben, surf naar: Werven van kopers voor ‘n nieuwbouwproject via social media.

Andere ondersteunde zaken als o.a.: fotografen, video makers, grafisch ontwerpers, copy writers, journalisten en/of influencers kunnen wij eenvoudig en snel uit ons eigen netwerk bij het project betrekken. In dit team fungeren wij dan ook als project manager zodat jij hier geen omkijken naar hebt en met één contactpersoon makkelijk kan schakelen.