Soms ontstaan goede ideeën uit gewoonten die je eigenlijk altijd al deed, alleen bekijk je het nu eens van een andere kant.

Zonder ons meteen te hard op de schouders te kloppen, maar hier zijn wij ook wel erg goed in! 😉 Vaak zitten wij bij opdrachtgevers en is de vraag al snel: “wat moeten we dan op social media publiceren?”

Na handig geplaatste vragen, goed te luisteren en een inventarisatie wat er al is komen wij aan een hele lijst die eigenlijk met vrij weinig moeite geproduceerd kan worden.

Als social media bureau voor jezelf iets bedenken, komt vaak op de 2e plaats. Opdrachtgevers en lopende projecten gaan voor natuurlijk máár eten moet altijd. En nu net dat eten bij ons op kantoor werd een campagne(tje).

Zo maakten wij onze koffie op kantoor met een campingbrander, niet omdat het niet anders kan maar omdat wij dat zo lekker vinden!

Napolitaanse Koffie

Napolitaanse Koffie

Zodoende plaatsten wij bovenstaande Instagram post. Omdat onze campingbrander er toch was, gingen wij ook eitjes bakken voor de lunch. En soms macaroni, maar bedachten wij ons … waarom niet onze relaties (en/of prospects) uitnodigen!?

Eenpansgerecht oproep

Eenpansgerecht oproep

 

Tot onze verrassing reageerden veel relaties, kennissen en ook de buren. Dus nodigden wij iedereen uit die graag eens bij ons kwam lunchen. Ook eens lunchen bij Donia Media in de Fenix2? Je bent welkom, wel even vooraf afspreken want we moeten dan wel even boodschappen doen.

Eenpansgerecht eerste bezoek

Eenpansgerecht eerste bezoek

 

Je zou kunnen zeggen campagne geslaagd: relaties versterkt of opnieuw aangehaald, nieuwe kantoor ingewijd én lekker gegeten samen!