Werken bij Donia Media

Mijn naam is Paige en ik ben een stagiaire bij Donia Media. Ik ben eind januari dit jaar begonnen. Ik studeer crossmediale communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Dit is een tweejarige studie en ik zit nu halverwege het eerste jaar. Omdat het maar een tweejarige studie is, moesten wij al gelijk in het eerste jaar stage gaan lopen. Ik ben terecht gekomen bij Donia media en ga jullie vandaag meer vertellen over hoe het is om hier te werken. Lezen jullie mee?

Er word mij wel eens gevraagd hoe het is om bij Donia media te werken, waarop ik altijd antwoord dat het erg leuk is. Maar waarom is het nou zo leuk? Ten eerste kan ik jullie vertellen dat elke dag mijn werkzaamheden er totaal anders uitzien, dit betekent dat geen enkele dag hetzelfde is wat ik zelf al erg leuk vind.

De ene dag werk ik aan content-creatie en de andere dag maak ik bijvoorbeeld blog posts. De content-creatie maak ik voor de bedrijven waar wij voor werken, maar ook dat is elke keer een nieuwe en leuke uitdaging want geen enkele content is hetzelfde. Naast dat de werkzaamheden en de afwisseling leuk is, hangt er ook een fijne werksfeer en zie ik het werken hier zeker niet als straf!

Ik ben hier twee maanden geleden begonnen met werken (stage) en ik zit hier totaal nog twee maanden. In het begin was het voor mij even wennen, alles was nieuw en er kwam veel op mij af. De eerste week heb ik vooral meegekeken en heb ik voornamelijk de klanten leren kennen, welke tone en voice moeten we voor hen gebruiken en wat doet Donia media allemaal voor hen. De weken die volgde ben ik gaan experimenteren en ben ik mezelf bezig gaan houden met de content, wat nu natuurlijk al steeds beter gaat!